SEO cursus voor ondernemers

Ga zelf aan de slag en maak jouw website vindbaar in Google.

Het hebben van een website is tegenwoordig een must, maar met alleen een website ben je er nog niet. Ga aan de slag om jouw website hoger in Google te plaatsen en laat je bedrijf online groeien. Met een SEO cursus leer je alles over het vindbaar maken van jouw website in Google.

Deze online video cursus neemt je mee in alle stappen die nodig zijn voor een hogere positie in Google. Volg de stappen in jouw tempo en wanneer het jou uitkomt. Volledig corona proof!

Investering: 179,- (excl. 21% BTW)

3 redenen om in seo te investeren tijdens de corona crisis

Wat ga je leren in deze cursus?

Voor wie is deze SEO cursus?

Wat levert deze cursus je op

Ervaringen van andere gebruikers

SEO zelf doen

SEO leren met een cursus

Waarom kiezen voor een SEO cursus

Het uitbesteden van seo aan een freelancer of een online marketingbureau kan vaak erg kostbaar zijn. Het duurt een paar maanden voor het volledige effect zichtbaar is en tot die tijd heb je vooral de kosten, ook wanneer de omzet daalt of wegvalt.

Door te kiezen voor een SEO cursus haal je de kennis die je nodig hebt voor online succes zelf in huis. Voor een kleine investering heb je zelf de touwtjes in handen wanneer het gaat om zoekmachine optimalisatie. Zo kun je tijd die je over hebt op minder drukke momenten investeren in de toekomst van jouw bedrijf.

Veelgestelde vragen

One Street Media is de handelsnaam zoals geregistreerd bij de kamer van koophandel. Daarom zie je dit terug in het betaalscherm.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.