Freelance SEO specialist Den Bosch

SEO specialist Den Bosch

Dus je hebt een website over jouw bedrijf en je denkt het goed voor elkaar te hebben. Maar levert die website ook echt wat op? Word je gevonden door consumenten of prospects en worden deze ook echt klant?
Heb je één of meer van deze vragen met nee beantwoord dan is SEO (of zoekmachine optimalisatie) voor jou de oplossing. Hiermee wordt jouw bedrijf vindbaar in Google en word je dus gevonden door potentiële klanten. Door vervolgens je website gebruiksvriendelijk in de richten met seo teksten maak je van deze bezoekers ook klanten.

Op deze pagina lees je waarom het belangrijk is om gevonden te worden in Google, hoe jij je website hoger in Google krijgt en wat ik als SEO specialist voor je kan betekenen. Ben je enthousiast geworden en wil je ook meer online succes met jouw website? Neem dan contact op dan bespreken we de mogelijkheden.

Wesley, SEO specialist Den Bosch

Waarom het belangrijk is om gevonden te worden in Google

Elke dag zoeken meer dan 40.000 mensen via Google. Deze mensen zijn ook op zoek naar jouw bedrijf! Door zoekmachine optimalisatie wordt jouw bedrijf gevonden in Google. Zo blijven deze mensen niet gewoon zoeken maar worden zij klant, jouw klant.
Niet alleen zijn er elke dag veel mensen op zoek via Google, vrijwel iedere zoektocht naar een product of dienst begint bij Google. Door gebruik te maken van SEO wordt jouw bedrijf in de zoekresultaten getoond. Hier is uiteindelijk iedereen blij mee, de klant vindt waar hij of zij naar op zoek is en jij wordt gevonden door nieuwe klanten.

Wat kan ik als SEO specialist Den Bosch voor jou doen?

Als SEO specialist kan ik ervoor zorgen dat jouw bedrijf of website beter vindbaar wordt in Google en je zo meer klanten bereikt.
Met meer dan 5 jaar ervaring als SEO specialist heb ik niet alleen veel ervaring opgedaan maar ook de grote Google updates van de laatste jaren meegemaakt. Hierdoor weet ik wat wel en vooral ook wat niet meer werkt om jouw website hoger in Google te krijgen.

Als SEO specialist doe ik mijn werk zodat jij kan focussen op jouw werk. Ieder zijn vak toch?

Wat is SEO eigenlijk?

SEO staat voor search engine optimization of in het Nederlands zoekmachine optimalisatie. Dit is een verzameling van technieken om ervoor te zorgen dat jouw website beter vindbaar wordt in de Google zoekresultaten en natuurlijk hoger in Google komt.
SEO bestaat uit de onderdelen on-page, technisch en off-page linkbuilding. Door deze drie onderdelen in balans te brengen en te houden wordt jouw website hoger getoond in Google.

Het klinkt nu alsof SEO er vooral is om goed te scoren in Google, maar het gaat uiteindelijk om de klant. Dit is iets waar Google al jaren naar streeft en goede zoekmachine optimalisatie staat gelijk aan optimaliseren voor de klant. Zo komen er niet alleen meer bezoekers op je website maar worden deze ook klant.

De mogelijkheden van SEO

De mogelijkheden van SEO zijn nagenoeg eindeloos. Er is die felbegeerde nummer 1 positie in de zoekresultaten, maar het is nog belangrijker om gevonden te worden op relevante zoekwoorden. Zo zijn de bezoekers die op jouw website komen ook echt op zoek naar jou en is de kans groter dat zij klant worden.
Zoals eerder al genoemd bestaat SEO uit drie onderdelen:

  • On-page optimalisatie: Het optimaliseren van teksten, titles en blogs.
  • Technische optimalisatie: Is jouw website geschikt voor smartphones en is deze snel genoeg?
  • Linkbuilding: Zijn er genoeg andere websites die naar jouw website verwijzen?

Voorafgaand aan deze drie onderdelen is het goed om te weten wat jouw bedrijf doet, wat je ambities zijn en vooral wat de huidige status is. Zonder deze informatie is het schieten met hagel en dat is zonde natuurlijk.

Wil jij jouw website hoger in Google en gevonden worden door nieuwe klanten? Deel je ambities dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Wat kost een SEO specialist?

De prijs is voor veel ondernemers belangrijk bij het maken van een keuze. Toch is het antwoord op deze vraag niet zo eenvoudig te geven. Niet alleen is de totale prijs afhankelijk van de doelstellingen en de huidige staat van je website, maar ook de kwaliteit van de dienstverlening is bepalend voor de prijs.

Een deel van het antwoord is wel eenvoudig. Pas op met grote beloften voor lage prijzen. Wanneer je een SEO specialist tegenkomt die voor 100 euro een nr1 positie in Google belooft moeten direct alle alarmbellen afgaan. Deze belofte is nauwelijks na te komen en wanneer dit al lukt dan gebeurt het vaak met trucs die op de lange termijn meer schade opleveren dan resultaat.

Verder is de prijs van een SEO specialist afhankelijk van de uit te voeren werkzaamheden, de doelen die je zelf stelt en welke werkzaamheden je wil laten uitvoeren. Het volledig uitbesteden van SEO kost vanzelfsprekend meer dan wanneer je een groot deel al zelf doet.

Wat wel vaststaat is dat een goede SEO specialist resultaten voor de lange termijn oplevert. Het is daarom ook belangrijk om hier goede afspraken over te maken en vooraf de gewenste resultaten vast te leggen. Zo weet iedereen waar hij/zij aan toe is en kan er samen gewerkt worden aan het beste resultaat. Wil je aan de slag met SEO? Neem dan contact op voor een afspraak.